Om ossALBO Redovisningsbyrå

 • Göran Löfvall

  Jag jobbar övergripande med allt inom redovisningsbranschen. Göran Löfvall ägare till byrån. Göran startade ALBO Redovisningsbyrå 1994. Jag började mitt arbetsliv som hantverkare inom mureri, för att sedan fortsätta inom åkeri. Har under åtta år drivit restaurang och hotell. Under åren 1992 till 1994 studerade jag till Redovisningskonsult, har även kompletterat med kurser. Jag har en lång erfarenhet som företagare och vet vad som ställs för krav på en företagare. I redovisningsbranschen händer mycket som tex att revisorskravet försvinner för Aktiebolag. Då ökar kraven på oss, vi ska lämna årsredovisningen till bolagsverket, och vi får ett större ansvar mot t.ex. bankerna, där vi redan idag har stort förtroende. Därför är det viktigt att vi lämnar en hög kvalitet på redovisningen och att vi finns fullt ut för våra kunder.

 • Ylva Borg

  Jag jobbar mest med löner som är min speciallitet, och löpande redovisning. Har jobbat i redovisningsbranschen i 20 år. Jag har studerat på Chalmers Tekniska högskola, matematik och kemi. I min familj har företagandet följt mig i olika branscher så jag har god förståelse för hur det är att vara företagare. På min fritid sysslar jag med hästar, som jag har flera stycken på min gård.

 • Lina Persson

  Jag har jobbat med redovisning och bokföring på ALBO Redovisningsbyrå sedan 2012. Innan det drev jag eget företag där jag utbildade, tränade och tävlade hopphästar. På gymnasiet läste jag naturvetenskap och har därefter läst ett par ekonomikurser. Nu studerar jag parallellt med jobbet och våren 2016 ska jag förhoppningsvis ta examen som kvalificerad redovisningsekonom. På fritiden håller jag fortfarande på med hästarna och jag tillbringar en stor del av helgerna ute på tävlingar.

 • John Beck

  Jag har studerat både på Lund universitet och Högskolan Kristianstad. I Lund läste jag engelska och i Kristianstad läste jag ekonomprogrammet med inriktning revisor/controller. Nu jobbar jag som redovisningsassistent på ALBO Redovisningsbyrå. Har tidigare jobbat med lite allt möjligt, såsom snickeri, café, flyttning och som säljare. På fritiden spelar jag gärna fotboll och umgås med min son och sambo.

Vill du att vi ringer dig?

Lämna ditt namn och telefonnummer och vi kontaktar dig.

  Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa just dig!