RedovisningALBO Redovisningsbyrå

Redovisning, bokföring, bokslut, årsredovisning och deklarationer – ja, det är många delar inom det ekonomiska som företagare måste hålla reda på. Albo Redovisning på Österlen i Skåne hjälper dig och ditt företag att få koll på ekonomin.

För de flesta företag och företagare finns det mycket som kan förändras och förbättras inom ekonomiadministrationen för att få mer tid till kärnverksamheten. Vi kan hjälpa dig med de vanligaste tjänsterna inom redovisning, såväl som administrativa ekonomitjänster som vi sköter helt digitalt via webben!

Bokföring, bokslut, årsredovisning & deklarationer

För små och medelstora företag är upprättande av bokslut, årsredovisning och deklarationer de vanligaste tjänsterna som vi utför. Vi kan också hjälpa er med löpande bokföring, leverantörsfakturor, kundfakturor och löneadministration.

Ekonomiavdelning, onlinetjänster, ekonomisk uppföljning och analys

Rent fysiskt finns vi tillgängliga i på Österlen i Skåne, men vi kan också erbjuda våra ekonomitjänster helt digitalt. Med hjälp av Outsourcing online kan vi sköta ditt företags ekonomi helt oberoende av fysisk närhet. Via webben finns vi tillgängliga över hela Sverige och kan hjälpa dig med bland annat redovisning, fakturering och leverantörer.

Nyfiken på att veta mer? Tveka inte att ta kontakt med oss

Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa just dig!